Ny i DoYoga?

Tilmeld dig din yoga her / Start your yoga here

NYT MEDLEM?

Er du ny i DoYoga og er lidt i tvivl om hvordan du kommer igang, hvilke hold du skal vælge, om du skal medbrige udstyr og alt det andet?
Så har vi samlet lidt “good to know” her.

For at blive medlem skal du oprette et medlemskab eller klippekort HER
Vi anbefaler altid at man starter med at købe en prøvetime eller et introkort med 3 klip, så du kan komme og fornemme stemningen i de forskellige Studier. Derefter kan du tilmelde dig en kampagne, et medlemskab eller et klippekort, alt efter ønske.

ER DU HELT NY TIL YOGA? HER ER 3 GODE FIF

01Hvis du aldrig har prøvet yoga før, anbefaler vi at du starter ud med at tilmelde dig Hatha og Yin yoga. Hatha Yoga er en meget “basic” form for yoga, hvor alle kan følge med. Tempoet er roligt, men der arbejdes meget med styrke og smidighed, samtidig med at der er meget anatomisk fokus på de enkelte stillinger. Yin yoga er den rolige og passive yoga hvor du arbejder med bindevævet ved at sidde/ligge i stillinger i mellem 3-5 minutter. En kombination af Yin og Hatha er helt fantastisk og når du har haft nogle uger med disse typer yoga, syntes vi at du skal prøve de forskellige typer vi ellers har og se hvad de kan give dig.
Er du stadig i tvivl, er du velkommen til at booke en tid hvor vi ringer dig op, det kan du gøre HER

02Det er altid godt at sørge for at være iført behageligt tøj. Yoga foregår på bare tæer (eller med 5 fingers/yogasokker med dutter under) Det er hensigtsmæssigt at du har tætsiddende tøj på, som et par leggins/løbebukser og en tætsiddende overdel. Dette både for at tøjet bliver siddende, uanset om du står omvendt og for at underviseren kan se hvad din krop laver, så de kan guide dig bedst muligt.

03Sørg for at du har drukket godt med vand i løbet af dagen op til og sørg for at du ikke er sulten. Dog skal der helst være gået 2 timer siden sidste måltid, ellers kan det føles direkte ubehageligt at lave de forskellige stillinger. Hav altid en falske vand med og gerne et stykke frugt til efter timen.

4 GODT AT VIDE – KOM GODT FRA START

01AFMELDING/TILMELDING AF HOLD, VENTELISTER OG FREMMØDE
Når du skal booke de hold du kunne tænke dig at komme på, er det vigtigt at du booker holdet enten via vores app eller via hjemmesiden mit login. Du kan med et alm. medlemskab booke op til 3 hold ad gangen. Det betyder at du hele tiden kan have 3 bookinger på din profil. Så snart du har været på et hold og er blevet registreret, frigiver det mulighed for endnu en hold-booking.
Du vil opleve at der kan være ret lange ventelister til hold især ved 16-17 tiden og i weekenden, men bare rolig! Vi holder skarpt øje med det, og kan se at man kommer på de ønskede hold 95% af gangene. Så selvom du måske står som nr. 15 på venteliste til et hold, skal du som oftest nok komme på. HUSK dog at vi har et mobilnummer til dig, da alle ændringer, besked om venteliste mm. meddeles via sms (som ikke kan besvares).

Afmeldingsfrist:

Afmeld senest 2 timer før holdstart.

Får du ikke afmeldt dig i tide, vil du blive pålagt et gebyr/bøde på 60 kr. der vil blive trukket sammen med dit medlemskab den 1 i kommende måned.

Fremmøde:
Når du møder op til dine bookede timer, er det meget vigtigt at du melder din ankomst hos din underviser. Gå op og sig dit navn eller kryds dig selv af på listen på vores iPad der ligger fremme. Sørg for at du har fremmødt dig eller at din underviser har, ellers får du en bøde på 60 kr. for manglende fremmøde

02HER FINDER DU OS
Store Kongensgade 79:
Gå ind i gården og derefter ned ad trappen til højre. Vi ligger nederst.

Vesterbrogade 69:
Gå ind i bagerste baggård og helt nede i højre side af den brune murstensbygning er der et skilt og en trappe op til 3 sal hvor vi holder til.

Dalgas Boulevard 59:
Gå ind gennem de automatiske døre.

Husk at der ikke er reception i DoYoga, så der er kun åbent når der er undervisning.
Har du spørgsmål er det enten via info@doyoga.dk, 71996990 eller via Facebook messenger.

03DETTE SKAL DU MEDBRINGE TIL YOGA
I DoYoga vil vi gerne gøre det så nemt for dig som muligt, så derfor har vå yogamåtter, øjnpuder, yogapøller, klodser og bælter til frit brug i alle de sale der IKKE er hot yoga.
Når du skal til hot-yoga skal du medbringe egen yogamåtte + evt håndklæde.
Man kan ikke købe vand eller andet hos os, så husk egen vanddunk, et stykke frugt eller andet til efter timen.
Vi har oftest både tea og kaffe, som du er velkommen til at tage med dig i vores 2go kopper.

04HOT YOGA
Husk at medbringe egen yogamåtte når du skal til hot-yoga hos os. Da man sveder enormt til hot-yoga og vi ikke har mulighed for at vaske måtter efter hver time, er det desvære ikke muligt at låne yogamåtter til hot timerne.
Timerne foregår i 37 graders varme eller i 30 graders varme.
Hot Yoga er IKKE for gravide.
Drik masser af vand i løbet af dagen inden din time og sørg for ikke at have spist fra 2 timer og frem til timen.
Drik en masse vand efter for at genopfylde depoter.
.

[hfe_template id='9920']