Nyhedsbrev April 2018

Hej kære yogi,


Der er sket en del de sidste måneder...
Vi er åbnet på Frederiksberg, vi kan byde velkommen til en del nye og dygtige undervisere og vi har fået en masse nye timer på skemaet.

VENTELISTER:
Vi ved at flere bliver bekymrede når de tilmelder sig et hold og er fx nummer 13 på ventelisten.
Vi vil lige gøre opmærksom på at vi holder meget skarpt øje med ventelisterne. Det vi kan se er, at man kommer på det ønskede hold 95% af gangene. Vi kan se på listen over deltagere, at når holdet er gennemført er der næsten altid medlemmer på, der har tilmeldt sig på selve dagen. Så hold ud, du skal nok komme på.
Husk at registrer dit mobilnummer på din profil, så du modtager sms når du rykker fra venteliste og ned på selve holdet.

HOLD UDBUD & ÆNDRINGER I SKEMA
Catinka der underviser en hel del hold både i Kbh. K og Kbh. V har ændret lidt i sit skema, så der også er tid til familien. Hun har ikke færre timer, men ønsker lidt færre aftentimer, hvilket vi fuldt ud forstår og imødekommer.
Derfor finder vi en anden dygtig underviser til at overtage de tider.
Miriam har taget munden lidt for fuld med en masse timer og bliver nød til at skære lidt ned, så fra næste uge overtager Louise D. de 2 eftermiddagstimer Fredag i Kbh. K. Det bliver Vinyasa og Relax Yoga 🙂
Derudover stoppede Helena med at undervise hver Søndag i Kbh. K, jeg ved at det ærgrer mange af jer, men der skal være balance i tingene og vi leder efter en lige så kompetent og sød underviser til at undervise de gange Helena ikke gør.
Det er fantastisk at undervise men det kræver også en masse forberedelse og energi og det er vigtigt at dét at undervise aldrig føles som et "job" men er en glæde, noget man som underviser ser frem til. Det vil vi gøre alt for, derfor imødekommer vi altid ændringer i skemaet, for at passe godt på vores kære Undervisere, så de ikke brænder ud og opretholder glæden ved at undervise.
Vi er godt klar over at man kan ærgre sig over at ens "yndlings underviser" måske pludselig ikke har de samme timer mere, men deres liv skal også hænge sammen.

EMAIL
Med nu 3 Yoga Studier har vi hænderne fulde og meget at se til.
Vi er godt klar over at det kan være frustrerende at vente en uge på at få svar på en email, men du skal vide at vi knokler på med at svare så hurtigt vi kan. Vi er lige pt. 2 der sidder og besvarer og med en medlemskabsbetaling på 199 kr/mdr. er der ikke økonomi til at have 4 folk på fuldtid til at besvare, desvære.
Dog er telefonen åben mellem 9-15, så ring endelig hvis det er drøn akut. Kommer du ikke igennem prøver vi altid at ringe tilbage.

AFMELDING AF HOLD
Husk vores afmeldingspolitik som lyder således:
Hverdagshold mellem 06:00-10:00 skal afmeldes 12 timer før
Hverdagshold mellem 10:00-21:00 skal afmeldes 3 timer før
Weekendhold mellem 06:00-09:00 skal afmeldes 12 timer før
Weekendhold mellem 09:00-21:00 skal afmeldes 2 timer før

Comments are closed.

[hfe_template id='9920']