Nyhedsbrev August 2017

Kære Yogi.
Nu er det allerede på Tirsdag d. 15/8 at vi åbner vores nye Studio på Vesterbrogade 69 Baghuset 3 sal og vi glæder os enormt meget til at byde dig velkommen.
*
Der er flere praktiske ting vedr. skema, yogamåtter, fremmøde på ipad, priser mm. vi lige skal have på plads, så læs endelig alt nedenunder, så du er klar til Yoga, både på Vesterbrogade fra d. 15/8 og på Store Kongensgade 79.
*
Vi ved at vores hold har været fyldt til bristepunktet og med aaalt for lange ventelister...det har på ingen måde været optimalt, men vi lover at fra på Tirsdag er det slut! Fra Tirsdag har vi op til 75 hold/ugen i stedet for de nu ca 30 og vi udvider med min. 4 hold/måneden fremover, så der vil være plads til alle.
Selvfølgelig er der visse tider/hold på ugen der er ekstra populære, så der kan man være nød til at melde sig på i bedre tid.
Dog anbefaler vi at du prøver nogle af de nye hold af, for der er så meget fantastisk yoga med søde undervisere og de er bestemt et besøg værd.

*
Derudover har der været længere svartid end normalt på mailen, da vi knokler med at få Vesterbro færdig. Dette beklager vi og du er ikke glemt og skal nok få svar snarest.

*

Vi GLÆDER os til endnu mere fantastisk Yoga i nu 2 Studios og med nye skønne undervisere.

Sommerhilsner
DoYoga Teamet

DoYoga.dk

HOT YOGA

Fra Tirsdag d. 15/8 åbner vi op for Hot Yoga.
Det glæder vi os meget til. Hos os er Hot Yoga i 37 graders varme.

VIGTIGT!!
Vi har afprøvet flere timer i træk med egne yogamåtter og de bliver plask våde og vamle, så hvor end vi gerne ville kunne tilbyde at man bare låner måtter til Hot Yoga, går det simpelthen ikke.
Derfor er det vigtigt at du medbringer din egen yogamåtte.
De kan købes ganske billigst i de fleste Sports butikker eller på Østerbro i enten Yogaudstyr.dk eller GoYogi.dk
Vi bestiller et læs hjem i en funky farve, som I kan købe på Vesterbro snarrest.
Vi tillader os at mene, at med en månedlig pris a 199 eller 299 (under halv pris af alle andre Studios) så kan vi godt bede om at man selv sørger for yogamåtte til HotYoga.

*
Der er ting der er godt at vide om Hot Yoga, som vi anbefaler at du følger, for at få det optimale ud af din time:

HUSK et håndklæde. Du vil med 95% sikkerhed komme til at dryppe af sved, så et alm lille håndklæde til at tørre ansigt i og måske et Yoga Towel (igen, enten fra Yogaudstyr. dk eller GoYogi.dk) Da du ellers vil komme til at sejle rundt på yogamåtten (et par yogasokker med dupper under virker også fint). Undgå at have smurt dig ind i creme inden timen, da det løber af og giver en bøvlet og ikke så rar time for dig.

Drik masser af vand i løbet af dagen inden din time og sørg for ikke at have spist fra 2 timer og frem til timen. Efter timen skal du sørge for at drikke rigeligt med vand, da din krop har udskilt en masse væske og den skal fyldes op igen. Medbring gerne et stykke frugt til efter timen, så du ikke går sukkerkold

Hot Yoga er IKKE egnet for GRAVIDE og vi tillader os som undervisere at afvise gravide i Hot Salen. Dette er KUN for det lille barn i mavens skyld. Det samme gælder hvis du ammer...vent til amning er slut eller sørg for at pumpe ud op til 2 timer efter din yogatime.

Mærk ekstra efter i din krop under Hot Yoga, da du på grund af varmen vil føle at din krop kan mere. Leddene varmes op og du vil måske føle dig mere smidig. Dette er super fint, men det er vigtigt at du ikke presser dig selv udover egen evne, husk at yoga ikke er en konkurrence mellem dig selv og andre eller en kamp mod dig selv. Det skal føles godt hele vejen igennem timen.

Er det din første time du skal til, vil vi lige nævne at det er ganske naturligt at føle sig svimmel og opkogt ...det kræver en enorm tilvænning af kroppen at skulle udfolde sig fysisk i 37 grader, selv her i den "varme danske sommer". Så læg dig ned på ryggen eller i Barnets Stilling når du har brug for det. Bliver det for meget, så send lige din underviser et blik inden du går, så de ved at du er okay. Igen, husk vand inden og efter timen og en smule i løbet af timen i små slurke. Efter en gang eller to, bliver det en helt anden oplevelse og du vil kunne mærke hvordan din krop varmes op, bliver blødere og du kan udfordre dig selv på en blid måde.
Vi anbefaler at du starter ud med de blide og bløde Hot Hold hvis det er nyt for dig, i stedet for at gå durkt efter Hot Power-Flow.

Send en mail hvis du har spørgsmål eller hør din underviser ad.

Enjoy!
SKEMA

Da vi nu har hele 3 sale hvor du kan booke yoga, er vores online skema naturligvis ændret en smule.
Fra d. 15/8 vil du på hjemmesiden kunne vælge at se alle 3 sale samtidig, eller vælge at se én sal med alle hold.
Du vælger det på siden med Skema og oppe i menu 2 "kategori"
Der vil være:
Store Kongensgade (turkis)
Vesterbrogade (pink)
Vesterbrogade (Hot Yoga) (rød)

Der booker du bare som du plejer.

Fra Appen DoYoga.dk er det desværre ikke muligt at se farver, men der vil du i stedet kunne se stedet på navnet:
Kbh.K = Store Kongensgade
Kbh. V = Vesterbrogade alm. Sal
Kbh. V - Hot = Vesterbrogade Hot Sal

Det vil måske kræve en tilvending, men vi håber ikke det er for bøvlet .
FREMMØDE PÅ IPAD

Flere af jer er forvirrede omkring hvordan afkrydsning foregår og det forstår vi fuldt ud.

Du vil opleve at stå som "ikke fremmødt" i din historik, selvom du var på venteliste.
Det er desvære bare sådan systemet er lavet. Det der er vigtigt er at du ikke har fået en bøde.

Det du skal huske hvis du har været til en time er:
Ingen bøde = alt er ok.
Bøde = kontakt os, for så er der gået noget galt.

Vi er med på at det er lidt tosset at fluebenet er sort og bliver turkis når du har fremmødt dig, men det er desværre ikke os der bestemmer farven, men vi har foreslået at det bliver gjort tydeligere om man har fået trykket sig ordentligt ind.
YOGAMÅTTER M.M.

Til Hot Yoga SKAL du medbringe din egen måtte. Vi ønskede at vi kunne tilbyde alt udstyr som vi gør på Store Kongensgade og som vi vil gøre i den anden sal på Vesterbro med Yoga i almindelig temperatur.
Dette er dog ikke muligt pga sved og våde, ildelugtende måtter og da vi ikke kan have vaskemaskine på stedet er det indtil videre ikke muligt at leje. Dog vil vi købe et parti hjem snarrest som kan købes billigt.
Det vil ikke være muligt at opbevare sin yogamåtte hos os.

Alt andet udstyr vil være til rådighed som det altid har været.
PRISER

Mange af jer har spurgt med hensyn til tilmelding og priser, nu hvor der er 2 Studios og Hot Yoga.

Vi kan glæde dig med at fortælle at prisen er den samme.
Enten 199 eller 299.

Dette er under halv pris af alle andre Yoga Studios og vores mål er at holde prisen nede, så alle kan gå til Yoga, uanset inkomst.

Yoga er for alle
Copyright © *2017 DoYoga.dk, All rights reserved.

DoYoga

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Comments are closed.

[hfe_template id='9920']