Catinka Sefina S.

Yin yoga giver mig frihed både i krop og sind.
En frihed til at bevæge kroppen mere naturligt, giver plads til musklerne kan arbejde som de er skabt til. Frihed i sindet til ikke at flyve med tankerne og lade mig påvirke af "støj".
Yin gør det muligt for mig at give mig hen og give kroppen ro og opmærksomhed. Derudover er det altid humør-booster at lave yin yoga for mig.

Kom og fordyb dig i Yin yogaen og mærk den beroligende effekt.
Yin yoga er både fysisk såvel som psykisk velvære.
Den fysiske del er vi arbejder med bindevævet (Myofascia, sener, ledbånd og ligamenter) samt med vejrtrækningen i form af forskellige åndedrætsteknikker. Vi bliver i stillingerne i 3-5 min. I så afslappet tilstand som muligt og lader tyngdekraften gøre arbejdet.
Den mentale del er at lære at give slip, ikke kun i kroppen men også på tanker og følelser, og på kontrollen til at ville styre, men at lade sig smelte ind i stillingerne. Din krop vil guide dig når du er tilstede og lytter til dens signaler.
Listen er lang over gavnlige effekter af Yin yogaen, men for at nævne nogle stykker, har en beroligende effekt af nervesystemet, fjerner blokeringer/ophobning af affaldsstoffer, øger smidigheden og skaber mere plads til musklerne kan yde bedre.

Jeg håber at kunne skabe et rum for dig, så du kan skabe din egen frihed i krop og sind. At give dig hen og mærke dig selv på en helt ny måde.
Jeg glæder mig til at guide dig dybt ind i Yin land.

Comments are closed.

[hfe_template id='9920']