Lukas Milo Witt

Jeg er Kundalini Yogalærer og jeg er uddannet under KRI (Kundalini Research Institute). Jeg har en lang historie inden for det spirituelle som går tilbage til ophold i indiske Ashrams første gang i 1998, og meditation og personlig udvikling haft mit fokus og min interesse i de sidste 20 år. Jeg har især interesseret mig for DNA remembrance og healing.
Netop healing førte mig til Kundalini Yogaen, en yogaform der kan dokumenteres som havende en effekt mod især stress og træthedsrelaterede sygdomme, samt rygproblemer. Men som også har et bud på løsning af mange andre daglige udfordringer.
Det har aldrig ligget i kortene at jeg skulle blive Yogalærer, da jeg ikke er fysisk smidig, det er yogaens enkelthed og nænsomhed der selv med den mindste bevægelse er i stand til at give skelsættende livsforbedringer, der fik mig til at tage uddannelsen og som gør at jeg har mulighed for at dele denne fantastiske yogaform med dig.
Ønsker du balance? Ønsker du evnen til at løse hverdagen uden stress og jag? Ønsker du en dybere relation til dig selv, din familie og dine omgivelser? Ønsker du at føle dig yngre, sundere og mere levende?
Kundalini Yoga giver dig uden hokus pokus redskaberne til at håndtere og opnå alle disse emner, der skaber mere harmoni og mere glæde. Kundalini Yoga har ændret mit Liv – og jeg ved Kundalini Yoga kan gøre det samme for dig.
Om du har lavet yoga i årevis eller aldrig nogensinde har lavet fysiske øvelser, kan du deltage i min undervisning og opnå en effekt, uanset dit nuværende niveau. Undervisningen tilpasses den enkeltes niveau og udfordringer – er der øvelser man ikke kan være med til tilbydes et alternativ.
Overordnet tema for min undervisning har fokus på øget SelvVærd, Selv-Kærlighed, SelvTillid & VelVære, hvorfor jeg kalder min stilretning for ”I am The Light of the SOUL Yoga”. En stil der ærer min klassiske uddannelse og bevarer respekten for Kundalini Yoga jf. Yogi Bhajan, men som skuer fremad og er tidssvarende undervisning, der inspirerer og let kan implementeres i en travl hverdag.
Jeg underviser både på dansk og engelsk.

Comments are closed.

[hfe_template id='9920']