anna-sophia V. K.

INDEHAVER AF DOYOGA

A-S UNDERVISER:

  • STRAM-OP YOGA
  • HATHA YOGA
  • BLID YOGA
  • VINYASA YOGA

  LÆS MERE OM YOGAEN  HER

A-S UNDERVISER PÅ:

  • DANSK
ejer af doyoga
get a life do yoga

HVORDAN STARTEDE DIN YOGAREJSE:

Min yogarejse startede tilbage i 2008 da jeg boede i Århus og startede til Fitness med min kusine… dér tog vi et par yogatimer, så da jeg mødte min mand Simon, der selv er yogalærer, var det ikke helt nyt for mig og det blev hurtigt en del af min hverdag. Senere startede han DoYoga i 2013, men da han har eget IT firma og har mere end rigeligt at se til dér, overtog jeg DoYoga helt i 2015.

Jeg har aldrig været den “sportslige” type, tværtimod er jeg rigtig god til at hygge mig hjemme og føler ikke behov for at komme ud og bevæge mig en masse. Men med yogaen er det som om jeg kunne begge dele – på samme tid. Det var min begyndende kærlighed til yoga…

HVAD GØR YOGA FOR DIG, HELT PERSONLIGT:

HVORFOR TAGE DET SKRIDTET VIDERE OG BLIVE UNDERVISER:

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DIN UNDERVISER STIL:

Anna-Sophia Klug

[hfe_template id='9920']