sophie doyoga

sophie

underviser:

  • power yoga

  • yin yoga

  • vinyasa yoga

UNDERVISER PÅ:

  • ENGLISH

  • DANSK

HVORDAN STARTEDE DIN YOGAREJSE:

Jeg har altid elsket bevægelse, og har igennem mange år af mit liv kørt på med hård træning.

På et tidspunkt blev det for meget for min krop og jeg havde brug for noget som føltes mere kærligt og favnende.

Jeg startede til yoga, og opdagede noget nyt som den hårde træning ikke kunne give mig, ro i krop og sind. 

hvad gør yoga for dig, helt personligt:

Jeg elsker stadig at blive udfordret igennem yogaen, men det er altid med en mere kærlig tilgang til mig selv, end jeg har oplevet ved den hårde styrketræning. 

Yoga er for mig ikke kun en bevægelses form, det er en måde at være i verden på. 

Jeg har lært så meget om mig selv og livet igennem min yoga praksis.

hvorfor tage det skridtet videre og blive underviser:

Da jeg valgte at tage min første yoga uddannelse, var det ikke med intentionen om at blive underviser. Det var med henblik på, at fordybe mig i min egen praksis. Men jeg mærkede undervejs i uddannelsen, at det faldt mig naturligt at formidle yoga igennem undervisning. Jeg havde længe savnet et sted hvor jeg kunne udfolde mig selv kreativt og spirituelt, det har jeg nu.  Jeg elsker at være kreativ i min formidling, om det er i yin, vinyasa eller power og det bærer mine klasser ofte stærkt præg af.  Jeg er vild med, at bevægelse kan føles sjovt, udfordrende, legende, dansende, kærligt, og at det hele så kan kombineres i en yoga klasse. What’s not to like 🙂 Derudover elsker jeg også at kunne dele lidt af min spiritualitet, som et lille ekstra glimmerdrys i klasserne. 

hvordan vil du beskrive din underviser stil:

Yogaundervisning er min passion og mit største ønske er, at kunne støtte dig med at få det bedre med den du er, mere tro på dig selv, men samtidig også skabe det her rum, hvor der er plads til at være lige præcis den du er. 

Selvom yoga kan være udfordrende, er det vigtigt du føler dig tryg på måtten.

Igennem trygheden kan du skabe et rum for dig selv, hvor du med åbent hjerte, kan tage imod hvad yogaen har til dig. 

Glæder mig til at se dig på måtten – Love Sophie 

[hfe_template id='9920']