UDENDØRS YOGA & ONLINE

yoga i kongens have

Kære Yogier,

Vi må endnu ikke komme indendørs i vores Studier... men jeg holder et meget vågent øje og så snart vi får "go" fra myndighederne åbner vi op igen og overholder selvfølgelig krav om kvadratmeter, rengøring m.m.

Men... den gode nyhed er at vi må lave yoga udendørs i Kongens Have og i Søndermarken.

Det er en start og det har vi nu gjort siden 11/5 og når vejret er med os, er det en fryd at lave yoga under den blå himmel, med fuglekvidder og solen bagende ned på ansigt og krop.

Du booker ved at logge ind på din app eller under https://doyoga.dk/my-login/ og dér booker du som var det et helt normalt skema.

Du kan se mere her: https://doyoga.dk/outdoor-yoga/

Det er selvfølgelig klart at det er svært at få samme fordybelse udendørs, men alle underviserne gør deres bedste og efter et par uger nu, virker det til at fungere rigtig rigtig fint.

Så tusinde tak til jer kære Yogis og til vores fantastiske undervisere. I gør det bare så godt og er med til at hjælpe med at få det til at fungere under de præmisser der nu engang er.

Der er stadigvæk Live-Stream i vores Facebook Gruppe flere gange om ugen og der kommer et par Online Yogavideoer et par gange om ugen, så der gerne skulle være noget for alle.

Tusinde tak for at være med - og du skal vide at jeg gør alt hvad jeg kan for at det hele kører så godt som overhovedet muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 71 99 69 90 eller sende en mail til info@doyoga.dk

Kærligst

Anna-Sophia/DoYoga

Comments are closed.

[hfe_template id='9920']