Ashtanga yoga

hatha yin ashtanga
yoga for alle

Hvad er ashtanga yoga?

Hos Do Yoga underviser vi blandt andet i Ashtanga Yoga, der oprindeligt er grundlagt af Sri K. Pattabhi Jois i Indien. Det er en dynamisk yogaform, hvor der arbejdes i flow, hvilket betyder, at stillingerne udføres direkte efter hinanden. 

Med Ashtanga foregår flowet i et roligt tempo, så du opnår en større smidighed, samtidig med at din krop styrkes.

Fordele ved ashtanga yoga

Når vi underviser i Ashtanga Yoga har vi særligt fokus på at skabe en synkronisering mellem dit åndedræt og dine bevægelser.
 
Vi arbejder derfor både med din fysik og din mentalitet, og du opnår både en øget fleksibilitet, styrke og udholdenhed, samtidig med at din balance, din åndedrætskontrol og afspænding i kroppen forbedres.

.

Flow yoga i en fast serie

Ashtanga Yoga består som udgangspunkt af tre grupper af serier: Primary, intermediate og advanced. De tre serier er helt fastlagte og adskiller sig fra hinanden i deres sværhedsgrader. De har hver især til formål at udvikle dit sind og din krop.

Når du deltager i Ashtanga Yoga hos Do Yoga undervises du i den primære serie, hvor fokus ligger på at tilrette, styrke og rette din krop. Derudover bliver du mentalt klar og fokuseret gennem denne type yoga.

En krævende yoga form for folk med kendskab

Alle kan dyrke Ashtanga Yoga uanset alder, køn, form og smidighed. Dog er det en fysisk hård yogaform, som kræver en forståelse for de basale yogastillinger.

Hvis du aldrig har dyrket yoga før, anbefaler vi, at du prøver et af vores hold med Hatha Yoga, inden du giver dig i kast med Ashtanga, da dette vil give dig et grundlæggende kendskab til yogaverdenen. Selvom Ashtanga Yoga er en krævende yogaform, afslutter vi altid vores undervisning med en afslappende afspændingssession, så du bliver klar til resten af dagen.

Prøv ashtanga yoga gratis hos do yoga

Ønsker du at prøve Ashtanga Yoga, er du velkommen til vores fysiske eller online undervisningstimer. Vi sørger for alt det nødvendige udstyr, så du blot skal møde op med godt humør og mod på at styrke din krop.

anna-sophia klug
yoga i københavn
doyoga københavn

[hfe_template id='9920']